Τρία παιδιά θέλει η Kim Kardashian


Παρά την διαβόητα σκληρή εγκυμοσύνη με την κόρη της North, εδώ και οκτώ μήνες, η Kim Kardashian δηλώνει πρόθυμη να περάσει και πάλι την ίδια δυσκολία προκειμένον να δώσει στο κοριτσάκι της ένα... συμπαίκτη.

"Μετά την εγκυμοσύνη μου, θεωρούσα δεδομένο ότι δεν θα το ξανακάνω," είπε το αστέρι του reality στον Ryan Seacrest για την πρωινή εκπομπή του KIIS-FM των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Αλλά αγαπώ την κόρη μου τόσο πολύ και ξέρω πώς είναι να μεγαλώνεις με αδέλφια, γι 'αυτό σίγουρα θέλω να έχει κι εκείνη, "λέει η 33χρονη Kardashian.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσω τα χνάρια της μητέρας μου. Είναι τρελή. Όταν γεννούσα, την κοίταξα και της είπα: «Θα σου αγοράσω ένα μετάλλιο."

Η 33χρονη Kim Kardashian υποστηρίζει ότι θα κάνει το πολύ τρία παιδιά, αλλά ήδη σκέφτεται να ρποχωρήσει στο δεύτερο, ύστερα από τη γέννα της τον περασμένο Ιούνιο.

«Η κόρη μου είναι το πιό χαριτωμένο πλάσμα που έχω δει ποτέ », είπε . " Ξέρω ότι κάθε γονέας λέει για το δικό του παιδί , αλλά ... Είναι το πιο γλυκό! Είναι η πιο ήρεμη και το μόνο που κάνει είναι να γελάει . Αρκεί να βάλω το δάχτυλο του ποδιού μου ακριβώς δίπλα της και αυτή θα αρχίσει να σπαρταράει από τα γέλια . Είναι το πιο γλυκό και το πιο ευτυχισμένο μωρό, που έχω δει ποτέ . "

Το αστέρι του τηλεοπτικού σταθμού Entertainment λέει ότι είναι τρισευτυχισμένη, που έγινε μητέρα, και πως ποτές της δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να απολαύσει αυτή τη χαρά τόσο εύκολα.

«Έκανα αυτό το βήμα τόσο φοβισμένη... Πάντα ήθελα παιδιά , αλλά για κάποιο λόγο , όταν έμεινα έγκυος ήμουν τόσο φοβισμένη . Όλοι λένε πως ένα παιδί αλλάζει τη ζωή και είναι η μεγαλύτερη εμπειρία. Είμαι σίγουρη πως όσες γυναίκες δεν την έχουν ζήσει ακόμα, θα τη λατρέψουν τη μητρότητα».